بسم رب النور


الإمام الصادق علیه‏السلام :

أفضَلُ سَحورِکُمُ السَّویقُ وَالتَّمرُ .


امام صادق علیه‏السلام:

بهترین سحری‏-های شما، سویق و خرماست.


تهذیب الأحکام ، جلد 4 ، صفحه 198 ، حدیث 567 ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 290 ، حدیث 1949 کلاهما عن حفص بن البختری ، مکارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 419 ، حدیث 1420 ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 280 ، حدیث 21 دانش نامه احادیث پزشکی : 2 / 252

.......................................


سویق (آرد بوداده)


نحوه استفاده : 

بصورت غذا و وعده های غذایی


خواص:

بهترین غذا در هنگام گرسنگی است اما امساک کن اگر سیر باشی تا غذایت هضم شود، برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است. 

صالح برای آن است که غذای بیمار باشد گوشت را میرویاند و استخوان را محکم میکند و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود سودا و بلغم را از معده میکند و هفتاد نوع بلا را دفع میکند و مغز حیوانات را هضم میکند و شفای کسی است که آن را خورده.

سه کف دست ارد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاند و چیزی از آن باقی نمیگذارد و اگر پدر و مادر بخورند بپه انها قوی میشود اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد.

آرد بوداده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزاید.

.................

منبع : کتب شیعه و اسلامی




برچسب ها :
رمضان ,  سحری ,  خرما ,  کتب شیعه و اسلامی ,  افطاری ,  سویق , 

موضوع :
مناسبت ها ,